Foldekasse rejser (Case erectors) og Bag-In-Box

RAGNER A/S tilbyder Case erectors med et stort format område. Maskinerne har integreret tapebundlukker, eller med “hotmelt” lukning. Maskinerne kan leveres som semiautomatiske eller fuldautomatisk, samt med integreret tapebundlukker. Maskinerne udmærker sig i øvrigt ved at være kompakte, lette at installere og ikke mindst lette at sætte i drift med et efterfølgende minimalt reserve-/servicekrav.

   

Maskinen består af et kraftigt fuldsvejset maskinstativ, med automatisk drevet magasin til foldekasserne. Kasserne plukkes automatisk med sugekopper og tapes i bunden, inden de forlader maskinen og er klar til ifyldning. Maskinen er naturligvis afskærmet iht. maskindirektivet og opfylder i øvrigt kravene for den gældende lovgivning på området. På det tilhørende el-skabe forefindes touch panel, hvorpå der kan aflæses informationer som alarmer, program nr., indstillinger mv.

Formatskiftet udføres med håndhjul, og kan foretages i løbet af ganske få minutter, helt enkelt.

 

Emballagen er typisk FEFCO 0200 eller 0201.

Maskinen kan kombineres med

1. Automatisk ilægning af produkter
2. Automatisk lukning af bund (tape/hotmelt)
3. Automatisk lukning af top (tape/hotmelt)
4. Fuldautomatisk kasserejser og toplukker
5. Robot-automatiseret kasserejser til flere forskellige størrelser
6. Automatisk isætning af poser

 

RAGNER A/S kan også leverer BAG-in-Box maskiner.

 

Bag-in-Box princip

  • BAG-in-Box maskinen producerer poser med udgangspunkt i materiale fra en folierulle og placerer efterfølgende posen automatisk indvendigt i kartonen.
  • Anvendelse af en pose garanterer fuldstændig produktbeskyttelse fra støv, snavs og fugtighed.