End-of-line

- packaging

RAGNER A/S har med afsæt i mange års erfaring og stor knowhow inden for automatisering og produktionsflow, en solid baggrund for at rådgive dig uanset dit behov.

Vi har agenturer på en bred række af de mest kendte fabrikater af end-of line maskiner og er således din garanti for den helt rigtige løsning til netop den opgave du skal have løst. Det kan være ved implementering af en standardmaskine eller ved tilpasning, ombygning eller sammenbygning af komplette linier.

Helhedsøkonomi – en principiel måde at anskue investeringen på

Vi ser en vurdering af din maskin-indvesterings forretning over tid, som en af vores klart vigtigste opgaver, næst efter at sikre dig det bedst tænkelige produktionsflow. Vi kalder den tilgang for “helhedsøkonomien” i projektet, og forsøger her at vurdere parametre som vedligehold, servicefrekvens, forventet oppetid, produktionskapacatitet, ventetid på evt. reservedele, responstid, emballageforbrug mv. – ved at sammenholde disse parametre og afveje via mange års erfaringer, kan vi få som oftest skabe et mere retvisende billede af om den umiddelbart dyreste enhed her og nu, rent faktisk også er den dyreste over tid. Det er nemlig langt fra altid tilfældet.

Vi afsøger markedet – og opfylder dine behov

Vi holder os løbende opdateret på nye produkter og sonderer markedet på specifikke krav til netop din opgave. Vi kender leverandørerne, komponenterne, faldgrupperne og de gængse fordele og ulemper der måtte være ved de til enhver tid anvendte teknologier i en given maskine.

Vi er således din garanti for den helt rigtige løsning, hver gang