Specialfremstilling

- erfaring og knowhow

RAGNER A/S har mange års erfaring i design og fremstilling af maskiner indenfor end of line packaging – dvs. til automatisering, emballering og produkthåndtering.

Vi hjælper dig med at afdække og præcisere dine behov, således at vi får produceret den helt rigtige maskine til at løse netop din opgave optimalt. Når behovsanalysen er udført igangsætter vi selve udviklingsarbejdet, der foregår som et samarbejde imellem vores erfarne udviklere, maskintekniske tegnere og dygtige produktionsansvarlige.

De rigtige komponenter

RAGNER A/S er din garanti for et succesfuld projekt, derfor har vi også stor fokus på samtlige aspekter i hele projektforløbet. Én ting er at få den helt rigtige idé til udformningen af maskinen eller produktionslinien, men en maskine, eller produktionslinien består som oftest af en lang række komponenter der skal spille sammen, med det rigtige designede emballage for at få den ønskede oppetid. Udvælgelsen og designet af disse maskiner, komponenter, emballage og materialer er noget af det vigtigste for at et kvalitets projekt med høj ydeevne og optimal driftssikkerhed

Vi sikrer dig størst mulig afkast af din investering

Vi har set hvordan et forkert maskinvalg eller forkert emballage valg hurtigt kan gøre en ellers god investering rigtig dårlig, når virksomheden eller kunders behov ændrer sig. Vi forsøger derfor i vores første behovs-/kravsanalyse at tage højde for relativt ambitiøse fremtidsperspektiver, således at den valgte løsning er fremtidssikret, det sikre dig størst mulig afkast af din investering.