Wrap Around & Låg/bund maskiner – Shelf ready packaging

RAGNER A/S har flere modeller i fuldautomatisk Wrap around maskiner, afhængig af produktionsmiljø, kapaciteter, produkter etc.

Vi kan tilbyde maskiner med flere optioner, så som rustfri stål, skrå-/horisontalt drevet arkmagasin, servodrevene maskiner med meget høj kapacitet, automatisk omstilling etc. Kendetegnet ved vores maskiner er at de er meget betjeningsvenlige og giver operatøren optimale adgangsforhold og sikrer dermed en hurtig opstart efter formatskifte etc.

Vores grupperinger tilpasses efter produkterne, men bygger på mange års erfaringer, således at vi sikre den mest optimale og mest skånsomme håndtering af de enkelte produkter. Korte omstillingstider samt et stort formatområde betyder, at der med fordel kan køres forskellige pakkestørrelser og mønstre på én og samme maskine.

 

 

Supermarkederne efterspørger i stigende grad såkaldt ”Shelf ready packaging” – emballage, der er forberedt til at blive sat direkte på hylden. Fordelene er ifølge detailhandelen selv, at det bliver lettere at identificere, åbne og håndtere emballagen og at komme af med den igen.